2016. szeptember 27. kedd
Send this article Print this article

Állásfoglalás a kényszerbetelepítés elleni népszavazásról

A Kárpát-medencei Magyar Autonómiatanács felszólítja a határon innen és túl élő, szavazati joggal rendelkező magyar állampolgárokat, hogy éljenek demokratikus jogukkal, és szavazzanak az október 2-ai népszavazáson.



 Az illegális bevándorlók inváziója Európa történelmének legsúlyosabb válságát jelenti, mely középtávon az egész európai kultúrát eltűnéssel fenyegeti. Az elmúlt egy esztendőben beigazolódott, hogy az idegen kultúrájú, beilleszkedésre a legkisebb hajlandóságot sem mutató, saját normáikat a befogadó társadalmakra ráerőltetni igyekvő betolakodók a közbiztonság radikális megromlását, terrorfenyegetést, a „no-go” zónák megszaporodását hozzák magukkal.
A brüsszeli vezetőség politikája semmilyen kilátással nem kecsegtet, hiszen az Európába kívánkozó tömegek eltartására a kontinens egyszerűen képtelen, a kötelező kvótarendszer azon túl, hogy súlyosan sérti az érintett országok szuverenitását, nem old meg semmit.
Úgy látjuk, ebben a kérdésben a magyar érdek azonos az európai népek érdekével: Magyarország maradjon meg magyar országnak és Európa pedig a görög filozófián, római jogon és keresztény erkölcsön alapuló sokszínű kulturális egységnek.
Erőszakos támadás zajlik Európa ellen, humanitárius köntösben.
Álljuk útját az önsorsrontó brüsszeli politikának!
Szavazzunk nemmel a népszavazáson!
 
Budapest, 2016. szeptember 23.
 
Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács
Székely Nemzeti Tanács
Erdélyi Magyar Néppárt
Magyar Polgári Párt
Magyar Közösség Pártja
Muravidéki Magyar Önkormányzati Szövetség
Vajdasági Magyar Demokrata Párt
Vajdasági Magyar Demokratikus Közösség
Horvátországi Magyarok Demokratikus Közössége
Kárpátaljai Magyarok Kulturális Szövetsége


www.tokeslaszlo.eu | © Minden jog fenntartva, 2010